Seals Basket on vuonna 2014 perustettu Lappeenrantalainen koripalloseura tytöille ja pojille. Seura on vuosi vuodelta kasvanut maltillisesti harrastajamäärien lisääntyessä. Kesällä 2014 hakiessamme ensimmäisiä salivuoroja, seuralla ei ollut vielä yhtään junioria. Usko harrastajien löytymiseen oli kuitenkin kova, ja tällä polulla ollaan nyt oltu jo kolme vuotta. Tällä hetkellä seuralla on jo noin 60 junioria ja olemme vuosittain pyrkineet aloittamaan ainakin yhden uuden ryhmän. Kausi 2017-2018 ei tuo tähän muutosta; Uusina ryhminä aloittavat Supermikrot (2011-2010) sekä minitytöt (2007-2006). Näillä uusilla ryhmillä pyrimme laajentamaan tarjontaamme lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Kaudella 2017-2018 seuramme joukkueet ovat seuraavat:

Superkuutit (2013-2012 synt.)

Supermikrot (2011-2010 synt.)

Mikrotytöt sekä mikropojat (2009-2008 synt.)

Minitytöt sekä minipojat (2007-2006 synt.)

C-tytöt (2005-2003 synt.)

Olemme alusta alkaen tehneet tiivistä yhteistyötä myös alueen koulujen kanssa, ja tulevalla kaudella tarkoituksemme on tiivistää entisestään tätä hienoa yhteistyötä. Tavoitteenamme on vierailla mahdollisimman monella koululla esittelemässä seuraamme sekä tietysti koripalloa lajina.

Monipuolinen liikkuminen nuorena antaa lapselle paremman mahdollisuuden löytää se oma rakas harrastus.

Toimintamme perustuu vapaehtoisuuteen ja seuramme kaikki valmentajat ja taustatoimijat ovat mukana rakkaudesta lajiin. Näin olemme karsineet turhat kulut toiminnastamme pois ja saamme kohdennettua kaiken varainhankinnan suoraan seuramme junioreiden hyväksi. Samalla mahdollistamme myös edullisen harrastusmahdollisuuden jokaiselle juniorille seurassamme.

Haluamme tukea myös junioreita, joilla on useampia harrastuksia. Kausimaksumme määräytyy tässä tapauksessa käyntikertojen mukaan. Monipuolinen liikkuminen nuorena antaa lapselle paremman mahdollisuuden löytää se oma rakas harrastus. Myöskään lapsen taitotaso ei ole este harrastaa seurassamme. Tarjoamme jokaiselle oman taitotasonsa mukaisen harjoitusympäristön.

Kausimaksujen edullisuudesta huolimatta tarjoamme laadukkaan ja turvallisen harjoitusympäristön junioreillemme. Tästä kiitos kuuluu osaltaan myös kaikille yhteistyökumppaneillemme! Käy tutustumassa tarkemmin harjoitusaikoihin ja hinnastoon sivuillamme ja ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat mukaan iloiseen norppaperheeseen.

Koristerveisin;

Seals Basketin taustajoukot

Seals Basket kasvaa maltillisesti

Jaa tämä