Superkuuttien kuulumisia

Seals Basketin nuorimmat koripalloilijat eli superkuutit ovat harjoitelleet ahkerasti syyskuusta asti. Tiistaisin Myllymäen koululla 3-5-vuotiaat pelurit ovat reippaasti opetelleet koripallon perustaitoja: heittämistä, pomputtamista ja hieman jo syöttämistäkin. Suosittuja ovat olleet myös erilaiset hippaleikit, “kuka pelkää koripalloilijaa” sekä maa-meri-laiva.
Vauhtia on riittänyt ja iloisia palloilijoita on saatu lisää myös kesken syksyn. Treenien jälkeen superkuuttien vastaus kysymykseen “oliko kivaa?” on ollut selkeä “JOOO” ja valmentajatkin ovat aina jääneet innolla odottamaan seuraavan viikon treenejä.
Syyskausi on yksiä harjoituksia vaille paketissa, ja kohta jäädään joulutauolle jännittämään joulupukkia.
Syyskausi on yksiä harjoituksia vaille paketissa, ja kohta jäädään joulutauolle jännittämään joulupukkia. Kevätkausi alkaa 9.1.2018, ja me valmentajat toivotaan näkevämme sekä tuttuja että uusia superkuutteja saapuvan mukaan pelikentälle!
Terkuin,
Superkuuttien valmentajat

Seals Basket tarjoaa mahdollisuuden koripalloharrastuksen aloittamiseen myös perheen pienimmille. Sealsin Superkuutit-ryhmä on tarkoitettu 3-5 vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa Myllymäen koululla klo 17-17:45. Syyskauden viimeiset harjoitukset pidetään tiistaina 28.11, jolloin harjoituksissa on ”avoimet ovet” kaikille harrastuksesta kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan osallistumaan tai vain katselemaan harjoituksia!

Seura myös perheen pienimmille

Jaa tämä