Sealsin Mikrojen kausi sai päätöksensä Kotkassa lauantaina 8.4.

Välierässä vastaan asteli Karhulan Veikot Red, joka oli runkosarjassa voittanut Sealsin kolmella pisteellä. Nyt askelmerkit olivat alusta asti erilaiset. Seals hallitsi levypalloja ja sai juostua lay-uppeja hyvän joukkuepelin ansiosta. Missään vaiheessa KaVe ei saanut ottelusta kiinni vaan Norpat olivat edellä jokaisella osa-alueella. Seals finaaliin lukemin 44-36.

Finaalissa vastaan asettui ykköseksi sijoitettu Kouvot White, joka Tammikuussa murskasi Norpat lukemin 50-14. Nyt Seals tuli kuitenkin valmiina otteluun ja pääsi karkaamaan jo 13-4 johtoon alkuminuuteilla, jonka Kouvot kuitenkin kavensi ennen ensimmäistä taukoa. Usealle Sealsin pelaajalle virheet kasaantuivat pöytäkirjassa jo ennen puoliaikaa tiukan tuomarilinjan johdosta. Sealsin tavaramerkki-puolustus ei päässyt oikeuksiinsa enää finaalissa.

Ottelu mentiin tasatahtiin loppuun lukuunottamatta Kouvojen 8-0 -pisteputkea, joka lopulta ottelun ratkaisi. Sealsin kova kiri ei riittänyt tällä kertaa vaan kulta Kouvolaan ja hopea Lappeenrantaan. Tulos 44-52.

Kausi kaikkinensa oli todella upea. Joukkueen pelaajista 80% aloittivat koripallotaipaleensa syksyllä ja jokainen kehittyi kauden aikana todella paljon. Yhteishenki, kaverin puolesta taisteleminen ja joukkuepeli olivat teemoina läpi kauden ja nämä asiat todella näkyivät. Osa joukkueesta jatkaa mineihin, osa jatkaa mikroissa. Kivijalka tulevaisuuteen on rakennettu.

Joukkueessa pelasivat Juho (vas ylh.), Väinö, Veeti, Hilma, Iris, Sara, Elias, Aatu, Santtu, Jenita ja Roope.

Onnistumisia, pettymyksiä, paljon uusia ystäviä.