Sealsin mikrot jaettiin sarjapelejä varten kahteen ryhmään kevään ajaksi. Siniset (Blue) ja valkoiset (White) aloittivat sarjaottelut kotiturnauksella 11.2.
Seals Blue vs KTP 32-50
Seals Blue vs KaVe 25-74

Seals White vs KaVe 16-51
Seals White vs KTP 28-36

Uudet kokoonpanot pääsivät ensi kertaa kehiin. Karhulan Veikot osoittautui liian taitavaksi toistaiseksi, pelinopeus oli parempaa eikä Sealsin puolustus toiminut normaaliin tapaan kummallakaan joukkueella.

KTPn kanssa oli tasaisempaa, heidät oli kaadettu pariin kertaan syksyllä, mutta kehittynyt porukka pystyi käyttämään korintekomahdollisuutensa nyt paremmin hyväkseen ja otti molemmista otteluista voitot.

Ystävänpäivänottelu 14.2
Seals Blue vs Seals White 40-34

Ensimmäistä kertaa seuran historiassa sarjaottelussa kohtasi kaksi Sealsin joukkuetta.

Ystävänpäivämerkeissä ottelun tahtipuikko vaihtoi omistajaa pelijaksosta toiseen. Treenikavereiden kesken nähtiin hienoja kamppailuja ja rehtiä vääntöä voitosta. Whiten johtaessa kolmen jakson jälkeen, laittoi Blue isompaa vaihdetta silmään ja otti lopulta kuuden pisteen voiton.

Ystävänpäivänkarkelot

Trilleriä toisen perään Kouvolassa 18.2

Seals Blue vs Kouvot Black 46-66
Seals Blue vs Kouvot White 37-36

Seals White vs Kouvot White 22-21
Seals White vs Kouvot Black 36-35

Kouvolaan Sealsin joukkueet lähtivät taistelemaan. Whiten joukkueessa oli yksi vaihtopelaaja, Bluella ei yhtään! Sairastelut verottivat joukkueita, mutta heti alkuun Bluen joukkue piinasi syksystä asti voittamatonta Kouvot Blackia alussa eikä missään vaiheessa luovuttanut vaan siinä missä Kouvot B voitti yhteisjoukkueemme syksyllä yli 60 pisteellä, haastoi Blue nyt todella hyvin. Alun ero säilyi loppuun asti.

White aloitti hurjalla tahdilla Kouvojen valkoisia vastaan. 16-4 johto oli lopulta tärkeä, koska toisella puolikkaalla ei Norppien heitot enää osuneet koriin ja Kouvot White kiri lopulta pisteen päähän, mutta summerin soidessa tulostaulu näytti voittoa Sealsille.

Kouvojen valkoiset joutuivat heti perään kohtaamaan Sealsin Bluen, joka oli kerännyt voitontahtoa pienen tauon aikana. Ottelu eteni kori korista -tahdilla lähes koko ottelun. Ero oli suurimmillaan kahden korin verran ottelun aikana. Seals Blue jaksoi mahtavasti, kaikki viisi pelaajaa kirjautti täydet 64 peliminuuttia kahteen otteluun. Voitto pisteellä hienon taistelun päätteeksi.

Päivän viimeisessä ottelu Seals White lähti kokeilemaan Kouvot Blackin tasoa vielä kerran. Kouvot oli marssinut 10-0 -rekordilla syksyn alusta asti. Tälläkin kertaa Kouvot oli vahva ja karkasi 12 pisteen johtoon puoliajalle.

Kolmannella jaksol Seals sai kirivaihteen päälle ja se kantoi ottelun loppuhetkille. 4 pisteen takaa-ajo asema kääntyi viimeisen 33 sekunnin aikana voitoksi, kun ensi kertaa sarjapeleissä mukana ollut Senja nosti pallon koriin ja häntä rikottiin samaan aikaan. Bonusvapari naruihin ja Sealsin seuraavan riiston jälkeen joukkue juoksi sivurajalta pallon Simo A:lle joka nosti voittokorin vain 4 sekuntia ennen loppua.

Kaikenkaikkiaan aivan upea turnaus molemmilta joukkueilta, varsinkin, kun se vielä tuli näinkin vajailla kokoonpanoilla. Väsyneitä oltiin, mutta näytettiin, että kovalla tsempillä mikä tahansa on mahdollista.

Seuraavaksi mikroilla jatkuu Mikroliiga. Sarjaotteluita luvassa lisää huhtikuussa, silloin olemme kotiparketilla Myllymäen koululla.