Seals – Pyrintö 8 – 62

Tykkimäki-turnauksen lauantaipäivän toisessa ottelussa Sealsia vastaan asettui jo ennakkoon vahvaksi tiedetty Tampereen Pyrintö. Ensimäisen jakson ajan Sealsin minit olivat vielä täysin unessa ja Pyrinnön lukuisten ohiheittojen myötä lukemat tulostaululla pysyivät maltillisina. Toisen jakson aikana Pyrintö rupesi näyttämään taitotasoaan juosten helppoja koreja Sealsin poikien edelleen ihmetellessä kentän tapahtumia.

Ottelun jälkimmäisellä puoliskolla Pyrintö jatkoi helppojen korien tehtailua, mutta samalla Seals rupesi kuitenkin löytämään myös yksittäisiä onnistumisia hyäkkäyspäässä. Neljän jakson päätteeksi ottelun loppulukemat 8 – 62 Pyrinnölle.

Ottelussa korostui erityisesti perusasioiden merkitys; lopputulos ei valitettavasti kuvaa todellista tasoeroa, sillä Sealsin pojilta unohtuivat puhtaasti kaikki kauden aikana opetellut perusasiat niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Ottelusta saatiin kuitenkin jälleen hyvää oppia kovasta vastustajasta ja erityisesti ottelun loppupuolella oli nähtävissä myös rohkeita suorituksia ja onnistumisia erityisesti hyökkäyspäässä. Paljon on kuitenkin edelleen tehtävää harjoituksissa, jotta poikien peli saadaan pysymään ottelusta toiseen hyvällä tasolla.

Päivän viimeiseen otteluun lähdetään uudella taisteluasenteella, kun klo 19:00 vastaan asettuu Honka.