Minipojat aloittivat kevään sarjapelit Heinolassa 27.1.2018. Sarjaan osallistuu 10 joukkuetta. Sarjassa kaikki pelaavat kerran kaikkia vastaan, jonka jälkeen pelataan sijoituspelit.

Kouvot Black – Seals 38 – 50 (5-16, 12-12, 16-8, 5-14)

Ensimmäinen peli pitkän tauon jälkeen alkoi Sealsin kannalta mainiosti. Puolustus toimi ja hyökkäykset vyöryivät vastustajan korille tehokkaasti. Otteissa oli vielä havaittavissa pientä hapuilua, mutta poikien kova yritys palkittiin lukuisilla onnistumisilla. Toisella jaksolla alkoi Kouvot myös saada pelistä otetta. Kouvolan tiivistäessä puolustusta, meidän korinteko vaikeutui. Hyökkäyksissä lukuisat huonot valinnat antoivat vastustajalle mahdollisuuden juosta nopeita hyökkäyksiä.

 

Kolmas jakso oli meille todella vaikea. Hyökkäyksissä sorruttiin edelleen huonoihin valintoihin ja liikkuminen unohtui kokonaan. Pallo ei liikkunut vaan palloa pomputeltiin jokainen vuorollaan muiden katsellessa. Kouvola vei jakson selkeästi nimiinsä. Neljäs jakso alkoi samalla teemalla. Onneksi jakson puolivälissä tapahtui ryhtiliike. Puolustus tiivistyi ja liike hyökkäyspäässä palautui normaaliksi. Pallo alkoi löytää tietänsä korille ja näin Seals korjasi ensimmäisestä pelistä kaksi sarjapistettä.

 

YMCA Heinola – Seals 44 – 71 (16-17, 6-20, 8-14, 14-20)

Pienen tauon jälkeen oli edessä päivän toinen peli. Peli lähti tasaisissa merkeissä liikkeelle. Koreja syntyi vuorotahtiin. Jakso eteni tasaisesti aina jakson loppuun asti. Toinen jakso oli sitten Sealsin näytöstä. Jakso osoitti poikien tämän hetken pelikunnon. Puolustus oli tiivistä, jossa autettiin kaveria. Hyökkäyksissä pallo liikkui pelaajalta toiselle ja samalla myös pelaajat liikkuivat leikaten aina syötön jälkeen kohti koria. Seals pääsi juoksemaan myös muutamia näyttäviä nopeita hyökkäyksiä. Jakso kirjattiin selkeästi meidän pojille.

 

Tauon jälkeen Seals ei antanut vastustajalle yhtään periksi. Lukuisat vaihdot ja eri ryhmittymät kentällä pärjäsivät hienosti. Kaikki kentällä olijat taistelivat jokaisesta pallosta antamatta yhtään periksi. Neljäs jakso jatkoi samaa kaavaa. Poikien peli-ilo oli ihailtavaa ja jokainen halusi näyttää osaamistaan. Seals korjasi myös tästä pelistä kaksi sarjapistettä.

 

Pelit osoittivat sen mihin Seals tällä hetkellä jo parhaimmillaan yltää. Peli on jo ajoittain näyttävää joukkuepelaamista missä puolustetaan ja hyökätään koko joukkueen voimin. Minipoikien seuraavat sarjapelit ovat Joensuussa 11.2.

 

Minipojat aloittivat kevään sarjan kahdella voitolla

Jaa tämä