Mikroille ensimmäiseen otteluun vastaan asettui KTP Kotkasta. Alussa emme saaneet jalkoja oikein liikkumaan ja KTP karkasi 0-4 -johtoon.

Aikalisällä saimme uuden alun ja toisella jaksolla tilanne olikin 18-4 hyväksemme. Toinen puolisko tarjosi tasaista vääntöä ja korit jäivät vähiin. KTP kiri, mutta Seals piti pintansa. Voitto 30-20.

Toiseen otteluun tuli vastaan Kouvot Black, jolle hävisimme kauden avausottelun 18-46. Tällä kertaa Kouvot oli vieläkin vahvempi ja kuuden pelaajan voimin se juoksi meiltä täysin jalat alta. Hyökkäyksessä emme päässeet normaaleihin korintekopaikkoihin ja kun kollektiivisuus puuttui, pallon liike pysähtyi, loppui peli-into Sealsilta eikä puolustuskaan ollut normaalilla tasolla. Ottelun jälkeen oltiin yhdessä tuumin sitä mieltä, että pelasimme vain huonon ottelun ja se siitä.

Tulos 15-78.

Hyvä oppitunti, josta lähdemme jatkamaan yhteistä matkaa. Tuo matka jatkuu nopeasti, sillä kahden harjoituksen jälkeen vuorossa on reissu Kotkaan lauantaina 2.12. Vastassa Kouvot White, joka kaatui syksymmällä sekä uudelleen KTP.

1..2..3..Seals!

Viikonlopun kotiturnaus kaksijakoinen

Jaa tämä