Vuosi 2020 tullaan varmasti muistamaan jatkossa COVID-19 viruksen aiheuttamasta poikkeustilasta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Maaliskuussa urheilumaailma pysähtyi ja seurat joutuivat uuteen tilanteeseen ja luomaan uusia ratkaisuja toiminnan jatkamiselle. Kesäharjoittelu päästiin aloittamaan vasta kesäkuussa ja harjoituksissa noudatettiin viranomaisten sekä lajiliittomme ohjeita taataksemme harrastajille turvallisen toimintaympäristön.

Koripallo luonteeltaan on fyysinen laji, jossa lähikontaktit ovat väistämättömiä. Kuitenkin tärkeätä oli minimoida lähikontaktit salin ulkopuolella sekä muiden ryhmien kesken. Tästä suuri kiitos seuramme valmentajille, jotka ovat noudattaneet ohjeita läpi kesän ja syksyn!

Syksyllä sarjatoiminta päästiin aloittamaan normaalisti turvallisuusohjeita noudattaen. Kasvomaskit tulivat tutuiksi niin pelaajille kuin yleisölle. Valitettavasti joulukuussa virustilanne jälleen kehittyi huonompaan suuntaan ja sarjatoiminta on jouduttu keskeyttämään loppuvuodeksi. Urheiluväelle tämä tilanne on ollut erittäin poikkeuksellinen, kun otteluita on jouduttu pelaamaan tyhjille katsomoille. Tämä tietysti on näkynyt pienentyneinä kahviotuottoina sekä myös sponsorituottoina, kun yritykset kamppailevat samojen ongelmien kanssa.

Seurassamme on kyetty pitämään kausimaksut edellisvuosien tasolla ja tästä suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat näinä haastavina aikoina tukeneet junioritoimintaamme. Myös harrastajamäärät ovat tasaisesti kasvaneet ja tällä hetkellä seurassamme on aktiivisia harrastajia 126. Harrastajiemme ikä jakautuu syntymävuosille 2005–2017 ja joukkueita kaudella 2020–2021 seurassamme on yhteensä 8.

Seuramme haluaa myös kiittää kuluneesta vuodesta kaikkia seuramme valmentajia, joukkueenjohtajia sekä muita talkoolaisia, jotka vapaaehtoisesti ovat uhranneet omaa vapaa-aikaansa seuratoimintamme pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Vuonna 2021 sarjatoiminta pelien osalta tullaan käynnistämään tammikuussa, vaikka virus onkin edelleen keskuudessamme. Uskomme kuitenkin, että kuluneesta vuodesta oppineena saamme harjoitukset sekä ottelut vietyä läpi ohjelmien mukaisesti ja ennen kaikkea turvallisesti ohjeita noudattaen. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Oikein hyvää ja turvallista joulua kaikille sekä onnellista uutta vuotta 2021!

Terveisin

Seals Basket ry hallitus

Hallituksen joulutervehdys 2020

Jaa tämä