Seuramme ensimmäinen juniorijoukkue aloittaa pelit U15 valtakunnallisessa Robert Pettersen Cupissa. U15 pojat ovat seuramme ensimmäiset juniorit, jotka ovat yhdessä kulkeneet Sealsin pikkujunnuista tähän pisteeseen. Pojat ovat aiemmin pelanneet aluesarjaa eri ikäluokissa ja nyt on seuraavan askeleen ottaminen kohti oman ikäluokan valtakunnallisiin peleihin.

Sarjaan osallistuu 24 joukkuetta, jotka on jaettu syksyksi rankingin perusteella kolmeen kahdeksan joukkueen lohkoon. Seals pelaa lohkossa B, jossa muut joukkueet ovat TOPO Helsinki, KTP Kotka, BC Nokia, Pyrintö Tampere, EBT Espoo, HoNsU Jyväskylä ja Lahti Basketball.

Otamme tämän sarjan suurena haasteena ja mahdollisuutena päästä pelaamaan oman ikäluokan parhaita joukkueita vastaan eri puolella Suomea. Joukkueemme on harjoitellut jo vuosia yhdessä määrätietoisesti ja tunnollisesti. Mottomme harjoittelussa on tosissaan, mutta ei totisesti. Joukkueen pelit RPC U15 sarjassa alkavat sunnuntaina 11.10 Helsingissä. Vastassa on perinteikäs TOPO. Seuraa joukkueen matkaa sarjassa seuran somekanavilla ja seuran kotisivuilla.

U15 pojat kaudella 2016-2017

U15 JOUKKUE ALOITTAA PELIT VALTAKUNNALLISESSA SARJASSA

Jaa tämä