Aloita harrastus

Haluatko mukaan iloiseen norppaperheeseen?

Koripallo tarjoaa elämyksiä koko perheelle kaikissa muodoissaan. Seals Basket tarjoaa laadukkaan sekä edullisen harrastuksen koripallon parissa. Seurassa tarjotaan harrastajille laadukas ja tavoitteellinen valmennus aina pienistä ikäluokista vanhempiin. Seuran valmentajilla on käytössään nykyaikaiset valmennusmetodit, joilla tähdätään urheilijan kokonaisvaltaiseen harjoitteluun ja kehittämiseen. Toimintaan pääset mukaan täyttämällä seuran verkkosivuilta löytyvän kaavakkeen (”Aloita harrastus” -linkin takaa). Harrastuksen hinnan ryhmittäin voit myös katsoa sivuiltamme. Ilmoittautuminen ei maksa eikä sido mihinkään vaan otamme Teihin yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen ja kerromme lisää harrastuksen aloittamisesta! Voit ottaa myös suoraan yhteyttä seuran henkilöstöön sähköpostilla tai puhelimitse.

Hinnoittelu

PIKKUKUUTIT
(20-21 synt.)

25 € (Ilmoittautuminen alkaa heinäkuun lopulla)

PER SYKSY JA KEVÄT

EI ilmaista kokeilujaksoa.

U15-16 Juniorit
(09-11 syntyneet)

200 €

PER SYKSY JA KEVÄT

Kuukauden ilmainen kokeilujakso.

SUPERKUUTIT
(18-19 synt.)

25 € (Ilmoittautuminen alkaa heinäkuun lopulla)

PER SYKSY JA KEVÄT

EI ilmaista kokeilujaksoa.

MIKROT
(15-17 syntyneet)

50 €

PER SYKSY JA KEVÄT

Kuukauden ilmainen kokeilujakso.

U12 JUNIORIT
(12-14 syntyneet)

100 €

PER SYKSY JA KEVÄT

Kuukauden ilmainen kokeilujakso.

Yleisimmin kysytyt kysymykset.

Mitä harrastuksen aloittaminen maksaa?

Aloittaminen ja harrastuksen kokeileminen ei maksa mitään. Voit tuoda lapsesi tutustumaan koripalloon katsomalla oikean ikäryhmän harjoitusajat näiltä sivuilta ja olemalla yhteydessä etukäteen joukkueen valmentajaan. Ensimmäisen kuukauden kokeilujaksosta emme veloita mitän.

Miten ilmoitan lapseni mukaan?

Aloita harrastus -linkin takaa löydät lomakkeen, jonka täyttämällä voit lähettää yhteystietosi meille, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää harrastuksen aloittamisesta. Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin!

Mitä varusteita harrastuksen aloittamiseen tarvitaan?

Harrastuksen aloittamiseen tarvitaan ainoastaan normaalit sisäpelivarusteet: sisäpelikengät, shortsit ja t-paita. Lisäksi mukaan on hyvä ottaa suuri annos reipasta mieltä ja intoa harrastuksen aloittamiseen.

Milloin joukkueet harjoittelevat?

”Harjoitusajat” -linkin takaa löydät kaikkien ryhmien harjoitusajat. Harjoitukset järjestetään ilta-aikaan eri puolilla Lappeenrantaa koulujen salivuorojen mukaisesti.

En löydä etsimääni tietoa, mitä teen?

Jos et löytänyt etsimääsi tietoa näiltä sivuilta, mutta haluat kuitenkin aloittaa uuden koripalloharrastuksen, niin ole suoraan yhteydessä meihin. Kerromme mielellämme lisää uuden harrastuksen aloittamisesta!

Ilmoittautumislomake.

Ilmoittautumislomake

  • Esimerkiksi 1998
    Voit valita ryhmän, jonka mukana lapsi tulee aloittamaan koripalloharrastuksensa. Valitse vain yksi.
  • Huoltajan yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa tämä