Ehdot

Avaamalla Seals Basket ry Wold Wide Web -sivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja.

Seals Basket ry World Wide Web -sivut sisältävät tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa © Seals Basket ry. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman Seals Basket ry etukäteistä kirjallista suostumusta, näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta. Seals Basket ry World Wide Web -sivuja saa katsella ja tarkastella tietokoneella (tai vastaavalla laitteella) sekä tulostaa osia niistä käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivujen sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman Seals Basket ry erillistä kirjallista suostumusta. Seals Basket ry World Wide Web-sivujen sisältämiin yksittäisiin asiakirjoihin voi liittyä erillisiä käyttöehtoja, jolloin näihin asiakirjoihin sovelletaan lisäksi tällaisia erityisiä ehtoja.

Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö yksityiseen, ei kaupalliseen tarkoitukseen on sallittua. Lehdistötiedotteiden ja muiden julkiseksi tarkoitettujen asiakirjojen käyttö julkiseen tiedonvälitykseen on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Seals Basket ry World Wide Web -sivut ja niiden sisältö on Seals Basket ry sivujen käyttäjille tarjoama palvelu. Seals Basket ry World Wide Web -sivut toimitetaan ”sellaisena kuin ne ovat”. Seals Basket ry ei takaa sitä, että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. Seals Basket ry pidättää itselleen oikeuden tehdä sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa.

Seals Basket ry ei anna mitään takuuta sivujen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonkin tiettyyn tarkoitukseen. esimerkkiyritys ei ole vastuussa mistään sivuilla tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu Seals Basket ry. Seals Basket ry vastuu on enintään suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Seals Basket ry Wold Wide Web -sivuilla voi olla linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Siirtyessäsi tällaisille sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista. Siirtymällä linkitetyille sivuille hyväksyt myös, että sivut eivät ole Seals Basket ry hallinnassa, eikä Seals Basket ry ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä luodun tai julkaistun aineiston sisältöön. Seals Basket ry ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta. Seals Basket ry ulkopuolisen, kolmannen osapuolen linkin sisältyminen Seals Basket ry sivuille ei myöskään viittaa siihen, että Seals Basket ry millään lailla kannattaisi, mainostaisi tai promovoisi kyseisiä sivuja tai niillä mainittuja tuotteita tai palveluita.

Lähettämällä materiaalia jollekin palvelimistamme esimerkiksi sähköpostitse tai Seals Basket ry World Wide Web -sivuston välityksellä hyväksyt ja vahvistat sen, että (a) lähettämäsi aineisto ei ole laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta; (b) ennen lähettämistä olet käyttänyt kohtuullisia varotoimia löytääksesi ja poistaaksesi aineiston mahdollisesti sisältämät virukset tai muut epäpuhtaat tai tuhoavat ominaisuudet; ja (c) aineisto on sinun omaasi tai sinulla on rajoitukseton oikeus antaa se Seals Basket ry, ja että Seals Basket ry voi julkaista aineiston maksutta ja/tai sisällyttää aineiston tai sen sisältämän osan omiin tuotteisiinsa ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta; ja (d) et esitä lähettämääsi aineistoon perustuvia vaateita Seals Basket ry kohtaan ja sitoudut hyvittämään Seals Basket ry kulut, jotka sille mahdollisesti syntyvät toimenpiteistä, joihin kolmas osapuoli ryhtyy lähettämäsi aineiston johdosta.

Seals Basket ry ei tarkista sivujensa käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eikä ole siitä vastuussa. Seals Basket ry voi harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Seals Basket ry ja sen valmistamien tuotteiden nimet ovat Seals Basket ry tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut mainitut nimet voivat olla haltijoidensa suojattuja tunnuksia. Pääsyä sivuillemme ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman Seals Basket ry tai kolmannen osapuolen etukäteistä kirjallista suostumusta.

Copyright © Seals Basket ry. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jaa tämä