Mikrojen ensimmäisessä kotiturnauksessa sunnuntaina 19.2 vastaan asettuivat Karhulan Veikkojen kaksi joukkuetta.
Avausottelussa KaVe Whitea vastaan tuskailimme lay-uppien ja vapaiden heittojen kanssa, mutta hyvän puolustuksen kautta pääsimme yhä uudelleen korille, josta alkoi pisteitä tulla. Ottelu oli tasainen, Kaven saadessa neljän pisteen eron kellon näyttäessä samaa lukumäärää. Viimeiset minuutit Seals vei 10-1 ja otti voiton 34-29.
Toisessa ottelussa KaVe Redia vastaan jäimme alussa jalkoihin, alku 0-7 ja ensimmäisen jakson jälkeen kymmenen pisteen takamatka. Peli tasoittui, kun Seals aloitti puolustuksen kautta jälleen nousunsa ja kävikin johdossa yhdellä korilla. KaVe oli kuitenkin lopussa terävämpi vapaaheittoviivalta ja otti sarjapisteet lukemin 32-35.
Keskiviikkona 22.2 oli vuorossa ensimmäinen Lappeenrannan paikallistaisto Namikaa vastaan.
Seals tuli otteluun todella terävästi, lay-uppien osuessa kovalla prosentilla. Ensimmäisen jakson jälkeen kaikki 10 pelaajaa olivat käyneet kentällä ja ero venähtänyt Sealsin hyväksi 10 pisteeseen. Kuuttien räpylät olivat vastustajan syöttöjen tiellä jatkuvasti ja saimme pakotettua Namikan matalan prosentin heittoihin. Ero kasvoi ottelun loppua kohden, jälleen kerran, erinomaisen puolustuksen avulla.
Pallo liikkui hyökkäyspäässä mukavan näköisesti, eikä valmentajan tarvinnut turvautua yhteenkään aikalisään. Kauden ehdottomasti paras ottelu Norpilta.
Peli päättyi lopulta 50-26 Sealsille.
Otteluissa esiintyivät Sara, Iris, Jenita, Hilma, Elias, Roope, Juho, Veeti, Aatu sekä ensimmäiset ottelunsa pelanneet Santtu ja Väinö.
Kausi jatkuu harjoittelujaksolla. Otteluista jäljellä on vielä lopputurnaus, joka pelataan huhtikuussa joko sijoista 1-4 tai 5-8.
Alla linkki reaaliaikaiseen sarjataulukkoon.