Maanantaina Myllymäen koululla oli kova paikallispeli vääntö. Namika Lpr ja Seals olivat tasapisteissä sarjakärjessä ennen tuota peliä. Asetelma ottelulle oli kutkuttava. Kumpi joukkue ottaa sarjajohdon illan pelin jälkeen. Lukuisat sairastelut ovat rasittaneet Seals ryhmää. Pelikuntoisia pelaajia Seals marssitti parketille lopulta 9 kappaletta.

Namika Lpr – Seals 38-58 (10-16, 10-12, 13-17, 5-13)

Ottelun alku oli kovin tunnustelevaa. Molempien joukkueiden puolustus oli vielä unessa, kun joukkueiden hyökkäykset vyöryvät kohti vastustajan koria. Koreja joukkueet tehtailivat tasatahtia. Seals sai ajoittain jo puolustusta uomiinsa. Joukkueen tavaramerkiksi on tällä kaudella tullut kova puolustus ja siitä lähtevät nopeat hyökkäykset. Tätä Seals pääsi tarjoilemaan vastustajalle jo avausjaksolla. Seals kävi ensimmäisellä jaksolla jo suurimmillaan yli 10 pisteen karkumatkalla. Namika hivuttautui kuitenkin jakson edetessä Sealsin tuntumaan, mutta pojat kirjasivat jakson kuitenkin itselleen.

Toinen jakso noudatti lähes samaa kaavaa kuin ensimmäinen. Seals sai aikaiseksi hyviä vaiheita, joita seurasi aina totaaliset nukahtamiset. Namika pysyi Sealsin kyydissä juuri näiden nukahtamisten ansiosta. Ennen ottelua painotettu levypallopelaaminen näytti välillä selkänsä. Namika vei useassa hyökkäyksessä monta peräkkäistä hyökkäyslevypalloa, saaden näin useita korinteko yrityksiä. Tätä levypallopelaamista on myös harjoituksissa käyty perusteellisesti läpi, mutta vielä se hakee itseään. Toinen jakso kirjattiin niukasti Sealsille. Tauolle lähdettiin meidän 8 pisteen johdossa.

Lyhyen tauon jälkeen ottelun kolmas jakso eteni myös tasaisissa merkeissä. Pallo poltteli molempien joukkueiden käsissä. Lukuisat pallonmenetykset pitivät ottelun vielä tasaisena. Levypallo pelaaminen näytti jo tulemistaan. Tilanteisiin uskallettiin jo mennä ja sen mukana irtopalloja alkoi jäädä myös Seals pelaajien käsiin. Puolustukseen alkoi jakson lopussa löytymään ryhtiä, mistä joukkue rankaisi tehokkaasti.
Neljäs jakso ratkaisi lopulta ottelun. Seals sai puolustuksen toimimaan. Vastustaja pakotettiin vaikeisiin ratkaisuihin, jonka jälkeen joukkue juoksi helppoja koreja. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Huomioitavaa oli myös se, että kaukoheitot löysivät läpi korirenkaan. Joukkue osoitti jälleen kerran sen, että kova työnteko koko joukkueen leveydeltä kantaa lopulta hedelmää.

Seals esiintyy seuraavan kerran parketilla tulevana sunnuntaina. Ottelut pelataan Myllymäen koululla ja Seals pelaa klo 12.00 ja klo 13.30. Kaikki hallille kannustamaan poikia hyviin suorituksiin.

Seals minipojat yksin sarjakärkeen

Jaa tämä