Valio Akatemia järjesti koulujen kesälomien alkajaisiksi urheiluleirin stipendiaateilleen. Leirille järjestettiin haku ja leirille arvottiin 50 lasta mukaan. Leirille osallistui myös Valio Akatemian kummiurheilija, huippuhiihtäjä Kerttu Niskanen. Seals Basketista leirille arvottiin mukaan Elias ja Niklas, jonka kuulumiset ja kokemukset leiriltä seuraavaksi:

Sealsin voittaman Valio Akatemia-stipendin johdosta saimme hakea Akatemian järjestämälle leirille Pajulahteen ja onni suosi meitä molempia arvonnassa. Yhteiskuljetus leirille lähti Lahden rautatieasemalta. Leirillä meille jaettiin reput, jotka sisälsivät juomapullon ja paidan.

Majoittuminen järjestettiin kolmen tai neljän hengen huoneissa. Meillä oli huonekaverina samanikäinen triatlonisti Eetu Kotkasta, joka kävi välillä triatlonkisoissa ja voitti ne. Leirillä oli mm. koripalloilijoita, jalkapalloilijoita, cheerleadereita, luistelijoita ja paljon muidenkin lajien edustajia.

Ensimmäisenä päivänä oli ohjelmassa geokätköilyä, light poita (kahdella valopallolla tehdään temppuja) sekä seikkailupuisto, jossa vaijeriradalla kuljettiin puisto läpi. Osa radan jutuista oli aika hurjia ja vain osa lapsista suoritti koko radan. Myös me jätimme osan väliin. Välillä käytiin syömässä älyttömän hyvää ruokaa ja Illalla käytiin vielä uimassa.

Toisena päivänä herätys oli kahdeksalta. Aamupalan jälkeen pelattiin megatwisteriä ja sitten siirryttiin voimistelusaliin pajuhoppiin. Ruokailun jälkeen järjestettiin Pajucaset eli ongelmanratkaisuja olympialaisten merkeissä ja palkintojenjaon jälkeen oli välipala, josta sai ottaa mukaan Valio tuotteita, mm. maitokaakaota, smoothieta ja vanukkaita. Kuljetus Lahden rautatieasemalle lähti kolmen jälkeen.

Mukavaa oli! Kiitos Valio Akatemialle ja Seals Basketille, että saimme olla mukana leirillä!

Terveisin Elias ja Niklas, C-pojat

Valio Akatemian leiri Pajulahden urheiluopistolla 5.6.-6.6.2018

Jaa tämä