”1..2..3..Seals!”

Kuului huuto, ehkä kovempana kuin koskaan Kotkan turnauksen otteluiden jaksojen välissä, kun Mikromme uhkuivat yhteishenkeä.

Edellisviikon vaisumpi päätös oli unohdettu ja joukkue taisteli, vaikka takana on ollut pitkä syksy ja paljon pelejä.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Kouvot White. Pelaajavartiointi toimi mallikkaasti, saimme riistoja aikaan ja juostua helppoja koreja.
Ottelu oli meillä hyvin hanskassa, ja vaikka syöttöpelissä olikin parannettavaa, otti Seals voiton lukemin 32-18.

Toisessa pelissä vastassa oli viikkoa aiemmin kaadettu isäntäjoukkue KTP. Ottelun ensimmäinen jakso oli yhtä raatamista. Meillä oli vaikeaa saada pallo edes puoleen kenttään ja KTP:llä koriin. Jakson tulos, 2-4, kertoo, että puolustus ainakin toimi joukkueilla.

Seals sai kuitenkin ehkäpä syksyn parhaan tsempin päälle puoliajan jälkeen. Syötöt löysivät perille, lay-upit koriin ja yläfemmat joukkuekavereille. Kaiken lisäksi kapteenimme Hilma linkosi pallon koriin lähes kolmen pisteen kaaren takaa. Saimme lukuisia onnistujia ja kaikki lähti pelaajien omasta asenteesta.

Tulos 33-20 Sealsille.

Syksyä on jäljellä vielä muutamat harjoitukset, muutama mikroliiga-ottelu sekä tietysti seuran pikkujoulut, joissa nähdään enemmän muitakin norppia. Tämän jälkeen rauhoitutaan joulun viettoon. Keväällä jatkamme sarjaa kahdella joukkueella.